top of page
Glass Room installed in Canvey Island by Evolve Outdoors Ltd.

Glass Room 
Canvey Island

Featuring sliding doors, this glass room functions as a contemporary conservatory, welcoming ample natural light while offering shelter from harsh weather conditions. It provides extra space for relaxation and family bonding, thereby enhancing the outdoor living experience.

Features

Objective

The project aimed to extend the client's outdoor living area by creating a dedicated space adjacent to their rear porch.

 

After exploring various options, we conceptualised and constructed a stunning glass room with sliding doors. This addition not only offers additional space for relaxation and family gatherings but also serves as a secure storage area for furniture and fixtures.

Specs

Projection – 3m

Width - 4m

Frame Colour - Anthracite Grey

Gutter Type: Heavy Duty

Client rear porch prior to installing Glass Room in Canvey Island

Client

Charlotte 

Location

Canvey Island

Size

4m x 3m

Category

Glass Room

Glass Room Canvey Island
bottom of page